5 perfekt galla outfits

Den ultimative prøvelse som kærestepar

Hej venner – længe siden! Eller i hvert fald længe siden jeg gav jer en update på livet. Jeg er jo flyttet – igen. Sidst I blev opdateret brokkede jeg mig over, at jeg sov på en madres i stuen af vores midlertidige bolig (læs det her).

 

 Den tid er overstået og vi flyttede i sidste uge ind i vores nye hus – spændene sager! Dog har jeg ikke været så investeret i indflytningen, da jeg har haft andre ting på hoved. For en måned siden besluttede min kæreste og jeg nemlig at flytte sammen. Vi fandt en lækker 3 værelses i Ørestad, der er ledig fra d. 1/1 2020. Så er der plads til os, kontor og ALT mit tøj! Det giver os desuden også tiden til, at sparre en helveds masse penge sammen så vi er klar på lidt af hvert. Det er trods alt første gang vi begge skal forlade reden eller hvad man nu siger.

Så som i sikkert kan fornemme, er det nye fine hus hos mor og far kun en midlertidig løsning. Men det betyder ikke, at mit nye værelse ikke skal have en makeover. Af praktiske årsager tænker jeg dog, at finde nogle møbler der også kan bruge når vi flytter til Ørestad. Det betyder altså at jeg skal til at tage den sværeste test et forhold kan komme ud for – nemlig indrette et hjem.

Min kæreste og jeg er som nat og dag når det kommer til indretning. Alt han finder synes jeg er for sort og dystert og alt jeg finder er i følge ham “alt for bloggerpige” (forstod slet ikke hvor den tanke kom fra). Derfor bliver det lidt af en test når vi i morgen drager mod Ikea. Den ultimative prøvelse som kærestepar.

Ønsk os held og lykke

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 perfekt galla outfits