Denne hæslige trend gør et comeback

Evakueret til guldtuben og aftens outfit

 

Hvis nogle af jer fulgte med til Guldtuben 2018, så i sikkert også hvordan hele bygningen blev evakueret og stakkel Rasmus måtte stå akavet tilbage som vært. Selvom det i øjeblikket ikke virkede så sjovt, må jeg indrømme, at jeg efterfølgende har set det klip et par gang – han gjorde det fandme godt! Da jeg første gang hørte alarmen runge over arenaen, troede jeg, at det var en del af showet. Jeg sad faktisk bare og ventede på, at Magic Martin kom løbende ud med en lighter i hånden. Da det ikke skete og folk begyndte at strømme ud, kunne vi godt se, at der var noget galt. Jeg har måske været lidt panisk i øjeblikket – men kan i bebrejde mig? Efterfølende fik vi fat i en vagt, der forsikrede os om, at vi ikke skulle bekymre os. Det var lidt komisk, da andre fik ad vide, at de skulle løbe for deres liv. Jeg mener faktisk, at et par enkelte tog deres biler og kørte langt væk. Så begivenhedsrig var aften.

Jeg har fået rigtig mange komplimenter på aftens outfit, hvilket har været mega nice! Som i måske har læst i mit tideligere indlæg “Denne hæsligetrend gør et comeback”, har jeg forelsket mig neon-trenden, men var ikke sikker på, at andre var det samme. Ikke desto mindre blev min veninde og jeg kåret til de bedst klædte på den røde løber, af selveste vinderen af året beauty og fashion: Astrid Olsen. Så det føler jeg lige for, at blære mig med!

One shoulder crop top 

Bukser (gave)

Støvlerne er fra mango – modellen er desværre udgået

Øreringe (lånt)

Hvis I kunne tænke jer at få fingerende i mit look, ligger jeg faktisk inde med en rabatkode til Junkyard. Brug koden HERMANN15 – den er gyldig til 15.10.18. Smid en kommentar hvis I også var til guldtuben – hvordan var evakuerings oplevelsen for jer? Ellers håber jeg at vi læses ved.

xoxo Julie

2 kommentarer

 • theaheleneboedker@gmail.com

  Hey Julie!

  Fedt at høre din side af guldtube-historien. Jeg var der ikke men en af mine gode venner fra København var der og fortæller at han freakede så meget ud at han nærmest begyndte og græde. Han var og er stadig kæmpe fan af Alexander Husum og var derfor ikke randt skrigende bort! Han fortæller selv at hvis Alexander ikke havde været der havde han sikkert løbet væk!!

  Jeg synes det er så fedt at du både køre en youtube kanal med Sofia og køre denne blog så probs til dig!!

  Jeg syntes dit outfit var virkelig fedt og jeg håber ikke det gør noget at jeg stjæler det til nytårsaften?

  fortsæt god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Hey du!

   Tak for dine fine ord. Ja det var en hektisk omgang, men det vigtigste er, at vi alle er okay haha. Du er mere end velkommen til at snuppe mit outfit til nytår – men så bliver du jo næsten nødt til at sende nogle billeder❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denne hæslige trend gør et comeback