Januars bedste udsalgs fund

Mit værelse har fået en instagram makeover

Nu er det snart et halvt år siden, at jeg flyttede til Køge. Det skulle faktisk kun være en måned eller to, mens vi ventede på, at vores hus i Jersie blev bygget færdig. Men som i måske har regnet ud, så gik det ikke just sådan. Jeg har i det sidste halve år sovet i stuen af det midlertidige hus, fordi vi simpelhen ikke har nok plads. Og ikke nok med det, så har jeg brugt omkring 3 ruller gaffertape på at forsegle vinduerne, så det ikke trækker – yep huset er utæt. Kort fortalt lever jeg lige pt mit bedste liv (her håber jeg at ironien er tydelig). Dog har jeg altid levet efter ordsproget “intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget”.

Jeg besluttede mig for, at give stuen min egen lille instagram makeover. Hvis I har være på instagram for nyligt, så har i helt sikkert set disse plakater poppe frem på diverse insta-pigers feed. Desenio’s plakater har overtaget instagram og med god grund. Jeg bestilte en masse fede farverrige plakater til at spice stuen/mit værelse op og hold da op en forskel det gør. Det giver en helt anden energi, at være omgivet af pæne ting. Kreativiteten er bedre end noglesinde før og ideer er der nok af. Og så er det jo også værd at nævne, at et hvert hjørne af stuen nu er en oplagt bagrund for et nice instagram billede. Det er mit helt eget insta værelse!

Tryk for links: sea foam plakat, watercolor flamingo plakat, skull marilyn plakat

Tryk for links: Back ink drawing plakat, black forest plakat

Altså er intet så dårligt, at det ikke giver en undskyldning for en makeover. Hvis du også står og mangler lidt wow factor til værelset, så tag et smut forbi Desenio’s hjemmeside og se deres udvalg af smukke plakater og billige rammer. Med min rabatkode “juliemarie_hermann” får I også 25% rabat hos Desenio mellem Tirsdag d. 29 Januar til torsdag d. 31 Januar. Koden gælder dog ikke på handpicked/collaboration/personalized posters eller rammer.  I kan også altid følge @Desenio på instagram for en masse indretnings inspiration. Det var bla. her jeg fik inspirationen til min plakater.

 

Hvis du vil læse flere shopping tips fra mig, så tryk her. Ellers håber jeg, at vi læses ved!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januars bedste udsalgs fund