Farvel sommer - 6 fund til at komme over jeres break up

Life update og OOTD

Så nu er det altså for alvor blevet efterår. Selvom jeg elsker sol og varme, må jeg indrømme, at mit gensyn med varme jakker og bløde sweaters har været længe ventet. Jeg er og bliver en sucker for alt blødt og behageligt. Derfor tænkte jeg, at vi kunne velkomme efteråret med en lille OOTD og life update.

Jakke Monki (gave)

Bukser Weekday (gave)

Sko Nike

Hårspænde NAKD (gave)

Jeg har på det seneste levet i mit træningstøj, da jeg er startet på en danseuddanelse i københavn. Det betyder, at fra 9-15 hver dag, står jeg og sveder i en dansesal. Derfor har jeg ikke haft mulighed for, at indvie mit nye tøj. Men i mandags bød lejligheden sig på mit date med Marie Vagn Hansen. Det var så rart at komme væk fra danselokalet og ud i den ‘virkelige verden’. For selvom jeg elsker det jeg laver, og er taknemlig for, at jeg kan gøre det hver dag, så var det rart at få tankerne på andet end korigrafi og teknik. Og så hjælper det også, at Marie altid er sit dejlige og glade jeg!


 

Hvis i gerne vil se flere små opdateringer på mit tøj og liv, så smid endelig en kommentar. Jeg vil elske at lave det til en fast ting. Tjek desuden Maries blog ud – Hun er en af mine ynglings lifestyle blogger. Hvis i vil se mere outfit inspiration, så læs endelig Paris i outits. Ellers vil jeg håbe, at vi læses ved!

xoxo Julie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel sommer - 6 fund til at komme over jeres break up