3 Billige nytårs outfits

Mine Julegaver 2018

Glædelig jul venner! Håber at i havde en super hyggelig aften med dem i holder aller mest af. Jeg havde selv en dejlig aften. Det blev til hele 3 portioner julemad – der var ikke mere and efter den tredje – så I kan tro jeg har fået min helt egnen jule-delle. Ud over dellen fik jeg også høstet en masse fine gaver! Da jeg selv elsker at læse disse indlæg for inspiration (og for at tilfredsstille min indre stalker) tænkte jeg, at det var på sin plads, at dele mine julegaver med jer.

 

Mine forældre hørte mine bønner og gav mig et par Eytys angel sko. Jeg har længe ønsket mig et par og kan ikke vente til at style dem. Der er dog et lille problem. Mine kæmpe fødder kunne ikke passe skoene, så jeg har nu fornøjelsen af at vente et par ekstra uger, før jeg maler byen rød i mit nye fodtøj. Mine forældre gav mig også et par Marshall høretelefoner. Vi blev enige om, at jeg nok ville smide mindre høretelefoner væk…

Min lillebror flottede sig rigtig i år (eller fik min mor til at flotte sig) og købte mig den populære MAC strobe cream. Jeg synes nemlig det er på tide at se what the fuss is about!

En helt fantastisk og overraskende gave kom fra min søde bedstemor, der havde købt Mads Nøregaards Dansks modeleksikon. Jeg glæder mig så meget til, at dykke ned i den danske mode historie.

Min lillesøster havde brugt alle sine lommepenge på gaver til familien. Vi havde alle fået en Lykketrold figur der passede til os. Jeg fik en trænings-trold, hvis bluser siger “shut up and get up” – en hentydning måske?

Den største overaskelse i år var min kæreste. D. 23 december kom han forbi med en lille julegave. Jeg havde ikke regnet med noget som helst, så da jeg åbnede gaven og så at det var en rejse til London, blev jeg ærlig talt målløs. Turen er planlagt til at ligge på min fødselsdag, så vi kan fejre mine 20 år med stil. Jeg glæder mig simpelhen så meget til at tilbringe en uge sammen med ham!

 

Jeg er meget taknemlig for alle mine gaver i år og glæder mig super meget til at træde ind i 2019 med fornyet energi – det lød cheesy, men ikke desto mindre sandt.

xoxo Julie

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Billige nytårs outfits