Kan man være forelsket i sin veninde?

90’er trenden der har overtaget Instagram

90’ernes hår lever i bedste velgående i 2018. Hårnåle og hårspænder er efterhånden old news, men nu er deres lillesøster “snap clips” så småt ved, at tage deres plads. Du kender sikker dette trekantede spænde fra børnehaveklassen, men nu er det ikke længere kun for små piger under 10 år. Spændet har fået en “cool girl” godkendelse fra samtlige af instagrams stilikoner.

Hvis du også er helt vild med 90’ernes farverige snap clips, kan jeg glæde dig ved at fortælle, at du kan købe spændet til ingen penge på wish.

For kun 11 kr kan du også være en del af denne trend – a small price to pay, hvis du spørger mig. For hvem har ikke savnet snap clips? Kunne du tænke dig, at læse mere om tidens trends på tryk her. Ellers håber jeg, at vi læses ved!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man være forelsket i sin veninde?