De bedste black friday fashion fund + ekstra rabatkoder

Kan man være forelsket i sin veninde?

Billede – Tumblr (Vogue Girl Japan)

Kender i det at være forelsket? Man taler om personen 90% af tiden og de sidste 10% håber man at en anden nævner dem.  Man er påpasselig med ikke at virke for desperat, men man vil heller ikke virke afvisende. Den uskrevne regel: jeg skrev den sidste SMS så nu er det din tur? – ja den regel har jeg selv bakset med et par gange. Overordnet er forelskelse en skør ting og hvad mærkeligerer er, at det ikke behøver være seksuelt.

For et par måneder siden mødte jeg Astrid – eller jeg havde kendt hende lang tid før, men det var første gang vi rigtig fik snakket. Der er bare nogle mennesker, som du føler du har kendt hele dit liv, også selvom det principielt er jeres første samtale. Astrid er en af dem. Jeg kan ikke huske sidste gang, jeg havde så nemt med, at holde en samtale kørende – Og hvad andet er, at da vi skulle vær til sit, var der stadig alt for meget vi manglede at tale om. Jeg skyndte mig hjem den aften og fortalte Magnus alt hvad vi havde snakket om og hvor fedt det havde været. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor vi først var begyndt at snakke nu, når vi tydeligvis passede så godt sammen. “Du lyder forelsket” lød det fra ham.

Og ja, jeg er forelsket i Astrid. Jeg har faktisk et ordenligt veninde-crush på hende. Hvor jeg før anså forelskelse som noget der krævede et seksuelt drive, må jeg nu erkende et det er noget bullshit. Alle symptomerne er der! Jeg holder ikke kæft om hende, jeg elsker at bruge tid sammen med hende og når hun skriver venter jeg altid lige de ekstra 5 minutter med at svare – selvfølgelig for at bevare min seje “what-ever” facade. Når jeg tænker over det, får jeg faktisk alle fordelene ved at være forelsket, men uden det akavede første kys!

xoxo Julie

 

 

5 kommentarer

 • This article provides clear idea for the new people of blogging, that in fact how to do running a blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose Marie

  Så fedt at der endelig er nogen der tør snakke om det! Jeg tror det er noget som alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv, men få tør at sætte ord på det. Xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Det er så rigtigt! Folk er bange for at beskrive et venindeforhold som at være forelsket. Men et rigtig godt venskab bygger vel på en form for forelskelse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Det her indlæg er mega livsbekræftende! Jeg har i noget tid været “bange” for om jeg mon var blevet forelsket i min veninde, men det er jeg jo ikke… Hun er bare så fantastisk, at man ikke kan lade være med at være bange for at miste hende, fordi jeg har jo ALDRIG tænkt over noget seksuelt i mellem os.
  Så tak!
  Tak… fordi at du deler det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Hvor er jeg glad for at du siger det! Tak fordi du læser med ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste black friday fashion fund + ekstra rabatkoder