Du ligner en lesbisk

Guide: Genbrugsshopping i København

Tænker du også “hvilket land lang langt væk skal jeg til, for at støve pænt vintage tøj frem?” Frygt ej, for jeg har samlet mine top genbrugsbutikker i københavn, som vil sikre dig en unik og spændende stil. Her er både vildeste luksus 2ndhand butikker og highstreets fineste genbrugssteder. Læs også min genbrugs guide til paris.

Wasteland

Wasteland er en klassisk billig genbrugsbutik. Den er rodet, fyldt til randen med tøj og der lugter af bedstemors klædeskab. Leder du efter gamle sweatshirts, levis bukser eller et tylskørte, så er du kommet til det rigtige sted. Kunsten ved en butik som Wasteland er, at man skal have øje for de små guldkorn, der gemmer sig i rodet. Jeg plejede at hade den slags genbrugsbutikker, fordi det var for uoverskueligt. Nu er Wasteland en af mine ynglings genbrugsbutikker. Du skal være klar på, at sætte tid af til, at finkæmme butikken. Tit ser tøjet ikke ud af meget, så det er op til dig selv, at se mulighederne i dem.

Adresse:

Studiestræde 19, 1455 København

 

I blame lulu

Hos i blame lulu kan du shoppe secondhand designervarer og ubrugte varer fra tidligere sæsoner. Deres udvalg er virkelig imponerende og prisen er meget fair. Det er en af mine ynglings genbrugsbutikker i KBH. Indretningen gør shoppeoplevelsen overskueligt, så det er nemt, at få et ordenligt kig på alle varerne. Butikken har brands som Balenciaga, Hermés, Philip liim, Chloé, Rick Owens, McQueen, Wang, Balmain, Prada mf. De har også en Instagram profil, som er perfekt til dig, der ikke har tid til personligt besøg: i blame lulu

Adresse:

Rosenvængets Allé 8 st. th. 2100 København Ø

Veras vintage

Veras vintage er et cirkulært og deleøkonomisk tøjkoncept. Her kan du bytte tøj, købe tøj og donere tøj til velgørenhed. Bliv medlem og saml point til dit næste genbrugskøb. Læs mere om deres koncept her. Selv hvis du ikke er medlem, er der stadig mulighed for, at shoppe i deres butik på studiestræde eller på nettet. Det er et god sted, at finde billige og farverige genbrugsfund. Du kan finde designervare, men størstedelen er dog diverse kendte eller ukendte highstreet mærker.

Adresse:

 Studiestræde 29, st. th, 1455 København K

 

København k

København k ligger to steder i København og der er derfor rig mulighed for, at besøge butikken/butikkerne. København k er et perfekt sted at starte med genbrugsshopping, da den er meget organiseret. Her kan du finde en masse cool basisvarer – specielt deres udvalg af bukser, jakker, sko og bælter er rigtig godt. Butikken har selvfølgelig også andet end det og du kan sagtens finde vilde print og palietter. Grunden til, at jeg elsker København k, er deres nøje udvalgte vare. Butikken er ikke fyld til randen med tøj, men viser det bedste af hvad genbrug har at tilbyde.

Adresser:

Studiestræde 32, 1455 København

 Teglgårdstræde 2, 1358 København

Magnolia’s luksus 2ndhand

Magnolias 2ndhand ligger lige i hjertet af København. Her kan du finde secondhand designervarer – nye som gamle. Specielt har de et stort udvalg af Ganni, Baum und Pferdgarten, Balenciaga, Chanel mf. Er du en sko/taske elsker, er Magnolia’s stedet for dig. Butikken har et imponerende udvalg af designer sko og tasker. Her kan du også selv indlevere dine gamle designervarer, så de kan finde et nyt hjem. I stil med I blame lulu har Magnolia også en instagram, som du bør følge. Her kan du se hvilke nyheder der er i butikken, men du kan dog ikke købe noget via appen. Hvis du falder over noget, skal du forbi deres butik på Købmagergade -men skynd dig, for butikken er super populær!

Adresse:

 Købmagergade 5, 1150 København

Jeg er sikker på, at du allerede har hørt om denne genbrugsbutik. Episode er en klassiker og det perfekte sted, at støve gammelt træningstøj, ruskindsjakker og hatte frem – hvis du har tålmodighed til det og kan klare, at kigger gennem oceaner af tøj i 30° varme. Du kan finde nogle super fede ting i butikken, men jeg synes personligt ikke, at det er besværet værd. Episode er for mig en butik, jeg kigger i, hvis jeg ved hvad jeg går efter.

Adresse:

Larsbjørnsstræde 8, 1454 København K

Times up vintage

Times up vintage er en ny tilføjelse til mine yndlings genbrugsbutikker. Her er der en masse muligheder for, at gøre sig unikke designer fund. Personerne bag Times up håndplukker vintage tøj fra mærker som Versace, Chanel og Valentino, men også fra relativt ukendte mærker. Derfor et det et god sted, at lade sig inspirerer af tidsløse designs. Specielt er deres udvalg af smykker helt fantastisk.

Lula 2ndhand Luxury

Lula 2ndhand har længe været rigtig stor på instagram og det var også her jeg faldt over butikken. Butikken er gemt godt væk, så hvis man ikke ved at den er der, overser man den nemt. Det er en meget organiseret butik med super søde medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe. Personligt har jeg aldrig købt noget i selve butikken, men har mange gange handlet over instagram. Hvis du leder efter Prada tasker, Saks Potts jakker, Chanel smykker mf. så vil du elsker Lula 2ndhand luxury.

Adresse:

Antonigade 9, 1106 København


Jeg håber, at I blev klogere på Københavns genbrugs muligheder. Ligger du inde med en fantastisk genbrugsbutik, så skriv den i kommentaren. Jeg er altid på jagt efter nye steder, at finde gamle skatte. For flere shoppe guides, kig her.
xoxo Julie

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ligner en lesbisk