5 ting der gør din hverdag sundere

Sådan styler du tidens mode trends

Det kan godt være svært, at navigere i modeverdens trends. Hvornår er noget fedt og hvornår ligner man et barn der selv har klædt sig på? Frygt ej, for jeg har fundet tidens hotteste trends og givet dig mit bud på, hvordan de skal styles.

Oversize blazer og plateau sko

En trend, som jeg også har taget til mig, er oversized blazere. Jeg har selv købt min i en genbrugsbutik (læs mit seneste indlæg om genbrugsbutikker i København), men hvis man ikke har mod på det, har jeg fundet en anden løsning. Plateau sko har også i høj grad fundet sin plads på den internationale mode scene. Nedenstående finder du mit bud på, hvordan du bruger de to trends sammen.

 

Monki blazer, køb den her (køb en for stor størrelse). NA-KD fløjlsbukser, køb dem herREMAIN Diana Knit Egret, køb den her (find en billigere version her). Bershka chunky sko, køb den her.

Silke nederdel og posetaske

Mange af instagrams stilikoner har taget denne efterårs trend til sig: en midi-nederdel i silke eller satin. Det feminine ved nederdelen klæder en oversized hoodie super godt, og jeg har derfor sammensat min version af trenden. Posetasken var noget man for første gang så hos bla. Ganni, men nu laver Zara en masse budgetvendlige versioner af den lille taske.

Zara hættetrøje, køb den her. Samsøe nederdel, køb den her. Zara crossbody dolly-taske, køb den her.

 

 

Spænder og retro briller

Jeg elsker alt retro! Efter 00’erne for alvor lavede deres comeback, er kærligheden til hårspænder kun vokset. Hvis du også selv er vokset op omkring 00, har du måske mange spænder liggende og du kan derfor med stor glæde finde dem frem igen. Hvis du ikke ligger inde med spænder i regnbuens farver, har jeg fundet en billig løsning. En trend man heller ikke kan komme uden om, er retro brillerne. Der er mange styles og Asos er et perfekt sted, at finde dem til ingen penge.

Asos hårspænder, køb dem her. Asos rimless butterfly solbriller, køb dem her.

 

Jeg håber, at I fik noget inspiration til hvordan efterårets mange trends kan styles. Hvis du vil se mere fashion inspiration fra mig, så tryk her. Ellers vil jeg se frem til, at vi læses ved!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der gør din hverdag sundere