Sådan styler du tidens mode trends

Mirakel produktet til dig med kort hår

Min trøje er fra Thrasher. Min nederdel er fra Zara (den er gamle, men har linket til en ligende). Min taske er vintage, men har skrevet et indlæg omkring gode vintage butikker i københavn – klik her.

Mange blev forvirret, da jeg i torsdags lagde overstående billede ud. Min instagram DM var fyldt med spørgsmål om hvordan jeg havde lavet frisuren. Da jeg har pandehår kan det være svært, at komme på nye spændende opsætninger. Hvis du selv har eller har haft pandehår, kan du sikkert nikke genkendende til frustrationen. Jeg vil ikke bruge min tid på en fancy frisure, hvis den alligevel ikke holder i det lange løb. Det er bare næsten umuligt, at arbejde med pandehår. Det kræver 117 hårnåle og en hel kande hårspray – eller gør det? 

Jeg har nok fundet mirakelmidlet til hår-styles! Denne gelé fra OSIS gør det umulige muligt. Jeg kan forme en valgfri frisure og derefter lade den sætte sig. Modsat mange ander gelés, som jeg har prøvet, fedter OSIS+ Play Tough ikke og er nem at vaske ud igen. Den er vandafvisende, hvilket jeg fik afprøvet i weekenden, da jeg dansede natten lang til skønne Astrid Olsens Lunch party. Generelt gør denne gelé sig specielt velegnet til korte frisurer. Alt jeg gør for at opnå mit slickback hair moment, er at fordele en lille smile gelé i toppen af håret, og rede det tilbage. Når jeg er tilfreds med resultatet lader jeg gelén sætte sig – og der bliver hår ellers siddende til jeg vasker det igen.

Du kan købe den her. Lige nu er den på tilbud til 59,00 kr (normalpris 149kr), men der er ikke så mange på lager.

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan styler du tidens mode trends