Stort krøllet hår // uden varme

Stort krøllet hår // uden varme

Mit motto når det kommer til hår er: jo større jo bedre! Jeg elsker et stort rodet krøllet hår. Det ser bare altid mega cool ud. Jeg fandt for lang tid siden denne her metode til de vildeste krøller uden brug af varme og nu er det på tide, at jeg deler det med jer. Alt du skal bruge er sugerør og hårnåle.

Step 1

Start med fugtigt hår. Det vil hjælpe krøllerne med at holde længere, da håret vil tørre ind i formen af krøllerne. Jeg vil også anbefale en hår-primer for maksimal levetid for dine krøller – jeg bruger Bumble and bumble primer oil.

Step 2

Del håret op i to eller flere dele (alt efter hvor meget hår du har) og tag en lille tot. Drej håret rundt om sugerøret helt til enden. jeg kan godt lide at afslutte med en hårnål for at sikre mig, at håret bliver hvor det skal.

Step 3

Slå knude på sugerøret og stram til. Nu skulle du gerne have en lille samlet knold af hår, sugerør og hårnåle.

Step 4

Når du har gentaget processen i hele dit hår, skal du lade det blive i 6-7 timer eller natten over. Herefter kan du fjerne alle sugerørerne igen.

Step 5

Nu ser håret lidt mærkeligt ud og det er helt okay! Jeg løber mine finger igennem hele håret og skiller krøllerne ad. Herefter kan du komme dine yndlings hårprodukter i, for det sidste umf! Jeg bruger altid Maria Nila volume og extreme hold spray.

 


 

Jeg elsker selv denne metode, og selvom det tager sin tid. Så synes jeg, at det er det hele værd. Håret holder simpelhen så godt på mig, så jeg kan sagtens gå flere dage med nice krøllet hår. Hvis I prøver metoden af, så husk at send et billede til mig, for jeg vil vildt gerne se jer prøve det af.

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stort krøllet hår // uden varme