Verden er ikke så sort og hvid mere, FAR!

Jeg farvede mit hår for første gang – fortryder jeg?

5

Onsdag aften tog jeg den mest spontane beslutning noglesinde: jeg farvede og klippede mit hår. Jeg har længe gået med ideen om, at klippe alt håret af og farve det lyst. Jeg har bare været bange for, at det ikke ville klæde mig. Mit hår har altid været leverpostejsfarvet, for jeg har aldrig turde farve det. Min mor har altid været imod ideen – lidt dobbeltmoralsk af hende, når hun selv har haft alverdens farver hår – så jeg har altid holdt mig fra det. Men i onsdags besluttede jeg, at der skulle ske noget nyt! Og ja, jeg ved udemærket godt, at det ikke er det sundeste for håret. Og ja, jeg er også godt klar over, at udgroninger bliver en bitch, men det er jeg faktisk ligeglad med.

Nu vil jeg benytte mig af det meget cringey ord fra 2015 “YOLO”, da jeg synes det passer perfekt til situationen – YOU ONLY LIVE ONES. Tag nogle chancer, få brændt nallerne og prøv igen. Jeg går så meget op i, at udtrykke mig selv gennem mit tøj, så hvorfor jeg så længe har ignoreret mit hår, er mig en gåde. Eller måske ikke en gåde, for når det kommer til stykke, ved jeg godt hvad der holdte mig tilbage – FRYGTEN! Jeg har altid taget det sikre valg med hensyn til mit hår, for hvad nu hvis jeg fortrød dagen efter. Hår er en stor del af ens identitet. Jeg er pigen med det leverpostejfarvet hår, så ville jeg kunne kende mig selv uden det?

Men frygt eller ej – jeg er simpelhen så glad for, at jeg sprang ud i det. Det jeg havde brug for var, at stoppe med at overtænke tingende. Jeg stadig bange for, at jeg en dag vågner og tænker “hvad har jeg gjort!”. Men det kan man tænke om så mange ting. Jeg vil hellere fokusere på, at jeg nu og her elsker mit hår! Det føles meget mere som mig! Hvis I vil se min og min venners reaktion på min makeover, så ligger der en vlog fra dagen på VlogThatStuff.

Selvom det at få farvet hår måske ikke virker som en stor ting, har det virkelig været en grænseoverskridende oplevelse for mig. Jeg har skulle presse mig selv ud af min komfortzone og det endte jeg med, at blive super glad for. Måske jeg skal blive bedre til, at presse mig selv og tage nogle spontane beslutninger en gang imellem, for YOLO (okay jeg stopper med at bruge det ord)

xoxo Julie

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden er ikke så sort og hvid mere, FAR!