Paris i outfits

Guide: Shopping i Paris

Glem tripadviser og diverse rejse guides. Her er mine top destinationer for vintage og high-end shopping i Paris.

Vintage system

Denne lille butik har alt: high-end mærker som Celine og Yves Saint Laurent, men også rigtige billige vintage fund fra alle tænklige mærker. Størstedelen af mine køb i Paris var fra denne butik. Jeg vil klart anbefale alle der leder efter unikt moderne tøj, at tage et kig forbi.

Find adressen her.

Didier ludot

Denne butik er et lille museum for sig selv. Hos Didier Ludot finder du antikke designs fra top designer som Chanel, Balenciaga, Dior og mange flere – prisen er selvfølgelig også derefter. Men selvom man ikke føler for at bruge hele sin opsparing på en antikvitet er det stadig værd at besøge butikken, – (hvis man er heldig finder man et god tilbud). Er du som mig: – betaget af vintage designs, vil du elsker at tage et smut forbi.

Find adressen her.

Free’p’star

Free’p’star minder i høj grad om “Episode”. Det er en trængt og varm butik, men hvis du leder længe nok kan du gøre nogle rigtige gode fund. Her finder du alt fra en 120 euro Burberry trenchcoat til diverse ting for 1 euro.

Find adressen her.

The broken arm

Modsat de andre butikker finder du ingen brugte varer hos The broken arm – til gengæld finder du mærker som Acne, Balenciaga, Celine, Comme des garcons, Jacquemus og Prada. Desuden ligger der en mega lækker cafe i forlængelse med butikken!

Find adressen her

Yohji yamamoto

Jeg blev introduceret til Yohji yamamoto for første gang af min kæreste. Normalt er jeg ikke den største fan af sort og hvidt tøj. Jeg synes det er sjovere, at eksperimentere med print og farver. Dog må jeg sige, at det var kærlighed ved første blik! Yamamoto arbejder med form og materialer på er helt unik måde. Han er en sindsyg dygtig designer, og jeg vil klart anbefale at tage et smut forbi en af hans butikker.

Find adresserne her.

Avenue Montaigne

Avenue Montaigne gaden er et must hvis du elsker high-end. Alle tænklige top designere har en butik på denne gade. Det var her jeg købte min elskede Celine halskæde. Men selvom man ikke har en intension om at bruge alle sine penge her, er det stadig en oplevelse i sig selv, – at besøge en af de mange store butikker.

Find adressen her.

 


 

Jeg elsker Paris og dens mange muligheder for shopping – både high-end og high-street! Håber at du er blevet inspireret til hvilke butikker du vil besøge, næste gang du skal til byernes by – PARIS!

xoxo Julie

2 kommentarer

  • Ida-Marie

    Mega fedt indlæg. Kan du ikke prøve at skrive om fede butikker du godt kan lide fra andre byer. Måske nogle danske ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris i outfits