Mirakelkuren mod bumser

Guide: Sådan klæder du dig efter din kropstype

Det bedste råd jeg kan give jer, er at klæde sig i tøj man føler sig tilpas i. Men hvis du føler for at fremhæve de dele af din krop, som du elsker allermest, skal du kende din kropstype, og tøjet der passer dertil. I har sikkert hørt om den pæreformede figur eller timeglasset, men ved du egenlig hvilken kategori du selv passer under. Jeg har længe ignoreret kropstyper, fordi jeg synes det var fjollet at begrænse sig. Desuden følte jeg at timeglasfiguren var idealet og resten af kropstyperne var anset som grimme. Dog kan jeg se nu, at ideen med at ernakende sin kropsbygning ikker er til en måde at bestemme om om er smuk eller ej, men en mulighed for at fremhæve det smukke ved en selv. Det lyder cheacy, men er ikke destro mindre sandt. Jeg har selv begyndt at tage rådene til mig, selvom jeg stadig lader der være plads til at eksperimentere, og det har virkeligt hjulpet på min selvtillid!

Jeg har samlet den viden jeg har erfaret mig igennem tiden til en guide. Først skal man kende sin kropsform og jeg har nogle simple regler man kan gå ud fra.

Hvis du har en æblefacon skal du fokusere på at fremhæve dine arme, ben og barm.Gå efter overdele der er skåret under brystet. Vælg gerne et par bukser med vidde, og gerne ikke højtaljede. Lodrette striber er også en god ven, da de får dig til at fremstå højere, eller kan en stilet også hjælpe dig på vej. Jeg har sammensat et sæt, som jeg mener ville være perfekt.

Køb blusen her, bukserne her, tasken her og skoende her.

 

Hvis du har en pærefacon skal du fremhæve din overkrop og BOOTY! Mange drømmer om at have dit bagparti så hvorfor ikke lade det være i centrum? Fremhæv din talje med et bælte eller højtaljede bukser. Vælg gerne en overdel i et lysere stof end underdelen, for at skabe balance mellem dine små skuldre og brede hofter. Sko med en høj hæl eller plateau er også altid en fordel. Jeg har sammensat et sæt, som jeg mener ville være passe til dig og din figur.

Du kan købe bukserne her, Skoene her og blusen her.

For mere tøj inspiration for en pære-formet kropstype, kan i læse mit andet indlæg “Fedt tøj og svigermødre”.

 

Med en timeglasfigur skal du fremhæve din barm, numse og vigtigst af alt din flotte talje. Alt der er tætsiddende og figursyret er perfekt til dig. Sørg for at vis din talje frem, ved fx en crop top. Her er et eksempel på hvad jeg synes ville klæde din kropstype.

Køb bukserne her, blusen her, bæltetasken her og skoene her.

 

Hvis du har går under kropstypen søjlen, skal du fokusere på din lange flotte overkrop. Stramme bukser er som skabt til dine lange stænger. Desuden passer de fleste kjolelængder din kropsbygning, så eksperimenter med en cool maxi kjole. Vælg gerne en overdel der strammes ind ved taljen for, at få en mere feminin figur. Jeg har et eksempel på et outfit, som jeg mener ville klæde dig super godt!

Køb kjolen her, tights her, ørerringe her og skoene her.


Der findes alverdens huskeregler for hvordan man klæder sig efter ens kropsbygning, men når alt kommer til alt er det vigtigeste, at man har det godt i sit tøj. I må ikke blive bange for, at bryde reglerne og eksperimenter med andre faconer. Min guide kan bruges som et udgangspunkt for jeres stil og ikke et lov for god påklædning. Jeg om nogle hader begrænsninger, når det kommer til fashion! Når det så er sagt, håber jeg at i kunne bruge indlægget til noget. Smid gerne en kommentar med på vejen, og så læses vi forhåbentligt ved.

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirakelkuren mod bumser