Jeg farvede mit hår for første gang - fortryder jeg?

Du ligner en lesbisk

Jakkesættet er købt brugt på Tradono, blusen er fra H&M, min “guldkæde” en fra et loppemarket, “H” halskæden er fra Celine og solbrillerne er fra Cmmn sweden.

I København kan du møde enhver type og det kan nogle gange føre til nogle underlige og mindeværdige samtaler. Jeg gik gennem strøget en morgen, sammen med min veninde, da en fremmed mand kom hen til os. Nu skal man jo ikke skue hunden på hårene, men det var tydeligt, at han ikke var ved sinde fulde fem. Jeg tænkte, at han måske havde brug for vejvisning, så jeg sagde pænt “hej”. Helt ærligt var jeg ikke forberedt på hans spørgsmål, så da han spurgte “are you gay?” begyndte jeg at grine. Situationen havde lige taget en 180 ° drejning. Mit svar blev et overasket nej, men vores mystiske ven var ikke færdig med sin Q&A. Hans næste spørgsmål var lige så uventet som det første “you look gay”. Herefter kunne jeg godt se, at han nok ikke havde brug for vejvisning, så jeg sagde pænt “no, but have a good day”. Hvad svarer man til det – “Tak og i lige måde!” Jeg kunne simpelhen ikke stoppe med at grine, da vi gik væk fra mand – hvordan ligner man en lesbisk?

Det er nok den mærkeligeste samtale jeg noglesinde har haft, og det leder mig videre til mit spørgsmål. Hvad er det mærkeligeste folk har sagt til jer på gaden? Del jeres historier i kommentarfeltet og lad os få et godt grin på en kedelig mandag aften.

xoxo Julie

2 kommentarer

 • Signe

  Jeg var med min veninde i Rema 100 og vi så en mand som skulle pante sine ølflasker. Han lignede en typisk hjemløs – ved ikke om han var det. Vi skulle også pante nogle flasker, men maskinen virkede ikke. Manden begyndte at snakke til os og senere hen kom vi i en snak om random ting. På et tidspunkt hviskede han: “skal jeg fortælle jer en hemmelighed, jeg må faktisk ikke være gern i butikken”, både min veninde og jeg kiggede på hindanden med store øjne hahaha. Vi fik virkelig meget noia på. Efter lidt stilhed kom en medarbejder hen til ham og begyndte at råbe, han ikke må være i forretningen, men han ville ikke lytte. Det hele blev til et skænderi. Det var en dramatisk dag hahaahaha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Man kan da sige at han stolede på jer hahah. Tror også jeg havde haft mega noia på i sådan en situation!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg farvede mit hår for første gang - fortryder jeg?