Gør din stil personlig

Jeg skal have en tatovering

Så jeg har længe gået med ideen om, at få en tatovering – men jeg har ikke vist, hvad det skulle være af. Jeg faldt over en kunstner på instagram ved navn @Salventius, der laver nogle super flotte ‘one line’ tegninger. Særligt hans tegninger af kvinder og kvindekroppe inspirerede mig. Jeg er meget sikker på, at jeg skal have tatoveret en ‘one line’ kvindekrop på siden af min mave. Nu mangler jeg bare at finde det rigtige design.

Så derfor har jeg brug for jeres hjælp. Hvis i kender nogle kreative sjæle, der laver noget ligende, så send en besked til mig! Har i faldet over noget ligende eller har i selv ideer til hvordan den kunne se ud, så DM mig på instagram @Juliemarie_hermann.


Jeg vil blive rigtig glad for jeres inputs, for en tatovering er virkelig noget man skal tænke over. Jeg skal være helt sikker før jeg “mærker min krop for livet”.

xoxo Julie

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør din stil personlig