Fedt tøj og svigermødre

Hvad er der i min taske?

 Jeg fik i dag denne skønhed ind af døren. Jeg har længe ledt efter en vintage Prada taske, men de er næsten umulige at støve op. Min taske er fundet på salgsappen Tradono. For at byde mit nye barn velkommen til familien, tænkte jeg, at det var på sin plads, at lave en “Hvad har jeg i min taske”.

Min taskes indhold er næsten altid det samme. Jeg har min Louis Vuitton pung med, da jeg har brug for mit kørerkort, dankort, rejsekort m.m. Mine høretelefoner er også et must. De er både gode til at høre musik, og til at filtre sig sammen på bunden af tasken – det er simpelhen det bedste! P-piller bliver jeg nødt til at have med over alt, ellers er det næsten en sikkerhed, at jeg glemmer dem. Jeg er typen der sætter 10 alarmer og bruger Practio appen, men stadig glemmer at tage den forbandede lille pille. I ser mig aldrig uden et hårspænde i tasken. Den jeg havde med i dag er fra et loppemarket – pigen der solgte mig den sagde, at hun havde sin egen instagram side, men fik ikke fat i navnet. Men mange af mine andre hårspænder er fra @hairclipscph. Solbriller er også noget der skifter hele tiden. I dag havde jeg mine Celine solbriller med. Jeg har også altid en læbepomade på mig. Min ynglings er Carmex. Jeg følte mig lidt fancy i dag, og havde en rød læbe på. En ny ynglings er Clinique Pop Lip Colour + Primer i farven Passion Pop.

 


 

Jeg har undladt, at vise jer alt det skrald, der normalt også ligger i min taske. I ved – kvitteringer, tyggegummi papir og random ting der af en eller anden grund ender i min taske. Jeg håber at i nød at snage i min nye taske. Håber vi læses ved!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedt tøj og svigermødre