Evakueret til guldtuben og aftens outfit

Mirakelkuren mod bumser

Min hud har været et marerid her på det sidste. Jeg indrømmer dog, at jeg ikke har behandlet min hud så pænt på det seneste. Jeg får ikke renset den som jeg plejer, og så er der jo min store kærlighed til chips… Men ligegyldig grunden kan jeg konstatere, at jeg er meget utilfreds med mit ansigts stadie.

Når min hud ikke er samarbejdsvillig, hiver jeg de tunge skydts frem: min egen mirakelkur mod bumser. Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at få rutinen gjort hver dag – men det er tidskrævende. Har man dog tiden til det, anbefaler jeg stærkt, at man går hele rutinen igennem hver aften! Det har virkeligt gjordt underværker for min hud.

 

  1. Fjern din makeup med Nivea – Gentle eye make-up remover
  2. Gå efter med Rønsbøl – Skin tonic
  3. Rens ansigtet med Nilens Jord – Cleansing milk
  4. Bruger også gerne en mere dybterensende cleanser, som Murad – Clarifying cleanser
  5. Hvis min hud er rigtig slem den dag, bruger jeg istedet Dermalogica – Dermal clay cleanser
  6. En ansigtsmaske som har hjulpet min hud er Pai – Copaiba deep cleanser AHA mask – brug den minimum 1 gang om uge.
  7. Efter min hund er renset igennem bruger jeg Ren – Global protection day cream
  8. Det mest problematiske sted på min hud er min t-zone. Derfor bruger jeg La roche-posay – Effaclar Duo + i det område.
  9. Efterfølgende er et godt serum et must. Jeg elsker Pai – Perfect balance blemish serum
  10. Som spot treatment har jeg været glad for The body shop – Tea tree oil.

 

Fordi det er en lang liste, har jeg highlighted de mest nødvendige produkter med fed. Jeg ville klart anbefale alle produkterne, men da jeg ved, at det kan være dyrt, fremhæver jeg mine yndlings. Har i brug for en mere dybtegående gennemgang af hvordan jeg bruger produkterne, har jeg en video på HotBeautyStuff. Hvis I selv ligger inde med et mirakel produkt så smid en kommentar – lad os hjælpe hinanden i kampen mod bumserne! Ellers håber jeg at vi læses ved.

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Evakueret til guldtuben og aftens outfit