Mine Julegaver 2018

De grimmeste fashion trends i 2018

Plastic not so fantastic

life in plastic it’s fantastic – or so they say. I 2018 lancerede Topshop disse MOTO Clear Plastic Straight Leg Jeans, der efterlod meget lidt til fantasien. Misforstå mig nu ikke. Jeg er stor tilhænger af plastik trenden, men alt med måde. Denne trend er bedst et item af gangen, for at tilføje kant til et simpelt outfit – så længe dit valg af item ikke lander på plastik bukserne…

 

The shoe who lived

(Harry Potter reference BTW)

Die already – will ya!? UGGs er som herpes, du tror lige du er sluppet af med det, for så at vågne op med sår i hele krøderen. Jeg kan simpelhen ikke snuppe disse sko. Hver gang UGGs får et comeback sidder jeg fortvivlet og ryster på hovedet. Dog var 2018 mere end bare et comeback for bamse-skoene. De kom tilbage større og stærkere end noglesinde før. Lad mig præsentere KÆMPE UGGs!

Til Men’s Fashion Week autumn/winter 2018 fik UGGs en high-end makeover af det fransk fashion brand Y/Project. Her var der simpelhen 3 gange så meget UGG og 3 gang så meget at hade… men hey – måske er det mig der er gal på den?

 

Skinny jeans og plateau sko

Hvis I har fulgt med på det seneste ved I også, at jeg elsker plateau/blok sko. Dog har jeg hørt mange brokke sig over hvor store og klumsede ens fødder ser ud. Derfor er det mig en gåde, at nogle ville få den forfærdelige ide, at sammensætte disse sko med skinny jeans. WHY GOD, WHY?! Jeg er ikke just glad for skinny jeans, og denne kombination gør mig kun mere sikker i min sag: Skinny jeans gør ikke noget godt for nogle. Kontrasten mellem de store sko og stramme bukser er simpelhen for komiske min optik – Nej tak!

 

2018 er fyldt med grim mode

2018 har været fyld med mange grimme trends. Dette er ikke kun en mening, men objektivt set producerer designere bevist provokerende og uflatterende mode: Balenciaga Crocs – behøver jeg at sige mere? Designerne skal konstant finde på nye måder at overgå sig selv på. Der er kun et vist antal silhuetter, der er faterende på kroppen, så på et tidspunkt må man tage nye metoder i brug. Jeg synes disse grimme trends er super interessante. Alt der udfordrer og provokerer er lige mig, men det kan ikke ungås, at der kommer en smutter i ny og næ. Det har de ovenstående trends i hvert fald bevist.

 

Jeg er simpelhen så spændt på at høre jeres mening. Dette er selvfølgelig bare mig mening, og vi er alle forskellige. Så hvad er jeres syn på de ovenstående trends? Har I andre trends, som I bare ikke forstod i 2018? Smid en kommentar – jeg elsker at høre fra jer!

xoxo Julie

 

 

4 kommentarer

 • Frida

  Du er en af de tre bedste bloggere jeg nogensinde har set (har set en del) håber du bliver ved

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Tak! Det betyder virkelig meget, at du kan lide mit content❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Griner! Det her er det første blogindlæg jeg læser fra dig, men frem over kommer jeg helt sikkert til at følge med;)) Godt arbejde<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Tak for de søde ord! Det varmer virkelig ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Julegaver 2018