Hop på trenden - Leggings

My summer addiction – Tørklæder

En ting som jeg ikke har kunne leve uden denne sommer, har været mine charme klude! Tørklæder i alle farver og former har været et staple piece i min garderobe. Man har så mange forskellige muligheder med et tørklæde, som er grunden til at det har været en af mine yndlings accessories. Jeg vil gerne dele mine ynglings måder at bruge tørklæder på.

 

Som smykke

Jeg har de seneste par dage benyttet mit lille tørklæde som kæde til mit Céline vedhæng. Jeg elsker måden det ser ud på, og det er perfekt til fornye gamle vedhæng. Dog er det ikke alle smykker der er store nok til, at bruges sammen med et tørklæde

Som hår accessorie

En nem måde at redde en dårlig hårdag er, at bruge tørklædet som en smart hår accessorie. Det er både praktisk og ser super godt ud – you’re welcome!

 

Som bluse

Sommeren har været helt latterlig varm, og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke ejer nok sommertøj. Her kom tørklædet mig til undsætning. Ved at binde det rund om brystet får man en super sød sommer top.

Som vedhæng til tasken

Et tørklæde bundet omkring håndtasken er noget du sikkert har set før. Jeg har elsket denne trend længe og har brugt alverdens forskellige tørklæder til at peppe mine takser op.

Den klassiske

Selvom denne måde at bruge tørklædet på er en “klassisker”, så synes jeg stadig at den er værd at nævne. Det er en sikker vinder hver gang!

 


 

Alle mine tørklæder er fra diverse vintage butikker, og jeg vil klart anbefale at købe sine tørklæder brugt. Det er meget billigere – hvilket er lækkert hvis man ikke er helt tryg ved at bruge dem i sine outfits.

xoxo Julie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hop på trenden - Leggings