Jeg har brug for en tudekiks

Denne hæslige trend gør et comeback

 

Følg seje @chiaraferragni, @linemeyers, @rebeccaverastahnke og @karolinebeltner på instagram – hvis I ikke allerede gør det.

Lad os tale neonfarver! I har sikkert set det hist og her på instagram – neonfarver laver et comeback. Denne hæslige trend, som dine forældre sikkert var med på, har tilhørt kostume afdelingen i en række år nu. Det hørte ligsom med til et festligt 80’er outfit, at smide lidt neon grøn, gul, lyserød (you name it) med i blandingen. Jeg har selv associeret farverne med rave-fest længe, så tanken om at bære farverne uironisk, var en anelse komisk. Det skal så lige siges, at min overaskelse inden længe blev til fascination og senere til et højtrungende JA! Hvis man skal se rationelt på det, var det også kun et spørgsmål om tid, inden vi så neonfarverne tilbage på it-pigerne. Som alle andre trends vi har set det seneste stykke tid, er de lånt fra en periode før 2000 – og jeg klager ikke. Jeg er nok blevet nyforelsket i 80’ernes vilde farver, faktisk så meget, at lørdagens outfit til Guldtuben hopper med på neon-vognen.


Lad mig høre hvad I synes om trenden. Er I glade for at se neonfarverne igen, eller skal de til pakkes langt væk sammen med benvarmerne og svedbåndet? Smid jeres svar i kommentaren. Hvis i vil læse mere om tidens trends så tryk her. Ellers håber jeg, at vi læses ved!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har brug for en tudekiks