Jeg skal have en tatovering

Hop på trenden – Leggings

Besøg seje @karolinebeltner og @stephaniebroek

Med mindre at du har boet under en sten, så har du sikkert set dette specifikke stykke tøj overalt på instagram. Mit go to outfit fra 6 klasse laver et comeback! Leggings – eller mere præcist bike pants – er blevet spottet på samtlige stilikoner i forbindelse med CHFW. Selvom jeg ikke har været den største fan af leggings, må jeg indrømme, at i varmen er de både nice og komfortabel. Jeg har lige investeret i et par fra Gina tricot.

xoxo Julie

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal have en tatovering