Sådan redigere jeg mine billeder

Kom med mig til Pride!

I lørdag fik jeg taget min pride-mødom i bedste stil! GlamGlow havde inviteret mig og en masse andre seje youtubere med på en vogn. Det var en sindssyg oplevelse – menneskerne, stemningen og udklædningerne var noget for sig.

Vores vogn var pyntet til lejligheden. Selv toilettet var i pride-farver! Det skal så lige siges, at det tog mig 30 min, at finde ud af hvordan man skyllede ud…

Fordi Sofia (min Youtube buddy) ikke kunne tage med til eventet, fik jeg lov at tage Thea med. Thea er en super god veninde fra gymnasiet. Hver gang vi fester er vi altid de sidste der tager hjem – derfor var det en no brainer, at hun skulle med til Pride.

Jeg filmede alle festlighederne. Vloggen er ude på ‘VlogThatStuff’ – se den her!

Seje Sus Wilkins var vores DJ! Hun spillede det ene hit efter det andet – jeg har meget lidt stemme tilbage efter den vogntur.

Stemningen i københavn var sindssyg. Alle sang og dansede med til musikken fra vognen.

På de fleste billeder fra dagen ser jeg således ud. Mit fest-ansigt er ikke just smukt…

De smukke billeder er taget af dygtige Theis. Pride var en unik oplevelse og jeg vil gerne takke GlamGlow for at lave så fint et arrangement. Jeg kan med sikkerhed sige: I’ll be back!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan redigere jeg mine billeder