Kom med mig til Pride!

Jeg er bange for fremtiden

I sidste uge startede skoleåret for alvor og for første gang siden 2005 var jeg ikke en del af det. Selvom det umildbart lyder rimelig fedt, fandt jeg hurtigt ud af, at det er mere stressende end før antaget. Jeg tog mig selv i, at være bange for fremtiden – noget jeg aldrig har prøvet før.

Jeg har altid tænkt, at jeg skulle bruge mit sabbatår på youtube. Det var en no-brainer for mig, da jeg gerne ville se hvor langt vi kunne tage kanalen. De første par dage var også sjove – endelig kan jeg bruge min tid på noget jeg virkelig brænder for, tænkte jeg. Og misforstå mig nu ikke, det er også fedt at kunne fokusere 100% på youtube, men det er så også det eneste man gør. Alt for tit har youtubere fortalt at det er 24 timers job, da man konstant tænker: arbejde, arbejde, arbejde. Det var aldrig noget jeg bed mærke i, da skolen hjalp mig til et frirum fra det press. Nu tænker jeg konstant på hvordan jeg kan lave bedre content, redigere anderledes ect. Jeg har valgt at satse 100% på youtube og de sociale medier og nu kan jeg ikke lade værd med at tænke: Var det nu også en god ide?

Mit eneste job er Youtube og mine forældre er begyndt at spørge efter husleje – hvilket jeg ikke på nuværende tidspunkt kan betale. HotBeautyStuff har stået stille i et par måneder, hvilket vil sige, at vi nu skal arbejde det hårdere for at få den op og køre igen. Det er gået op for mig, at der går lang tid før, at jeg har penge til husleje – det skræmmer mig.

Penge er ikke alt, men penge gør at du kan klare dig selv – måske enda flytte hjemmefra? Jeg var, og er ikke sikker på, at youtube kan sikre mig en fast økonomi. Mine forældre vil have, at jeg finder et andet arbejde. Men fordi jeg også starter på en danseudannelse, skal jeg vælge mellem youtube og et  “normalt” arbejde.

Når jeg tænker over det, bunder min frustration nok i, at jeg ikke længere har en skole, der fortæller mig hvad jeg skal gøre. Mine valg kommer til at påvirke min fremtid på en helt ny måde. I de timer jeg sad alene, mens min familie var på arbejde eller i skole, begyndte jeg at tvivle på mit valg af arbejde. Det hele føltes bare så uopnåeligt. Men jeg har valgt at stole på youtube, for jeg ville hade mig selv for ikke at give det en chance. Jeg elsker det jeg laver og det er for mig det vigtigste lige nu. Jeg er trods alt kun 19!

xoxo Julie

2 kommentarer

 • Hej Julie. Jeg elsker at du er så ærlig! Og ja det er pisse hårdt! Jeg er flyttet hjemmefra og for mig er valget om jeg skal tage sabbatår, satse på at kunne finde et job og blive boende i min ungdomsbolig (hvilket jeg garanteret ik kan) eller skal jeg gå direkte videre på en videregående uddannelse og blive boende men struggle en smule mere økonomisk og tidsmæssigt? Da jeg ikke er helt sikker på chancerne for job og bolig så går jeg nok direkte videre, da det er det sikre valg!
  Du er så sej, du skal nok klare den! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Hey Julie – lækkert navn du har 😉 Det betyder så meget at du kan lide det jeg laver. Er sikker på at det nok skal gå!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med mig til Pride!