My summer addiction - Tørklæder

Sådan redigere jeg mine billeder

Jeg bliver tit spurgt ind til min billederedigering – men jeg må ærligt sige, at jeg ikke er super god til det. Jeg har selvfølgelig lært en masse over min tid på instagram og youtube, som jeg gerne vil dele med jer. Derfor har jeg besluttet mig for, at vise jer hele procesen, som mine billeder går igennem, inden de lander på instagram.

Alle de apps jeg har i min ‘foto og video’ mappe bruger jeg til redigering (Snug, kirakira+, VSCO, Glitché og Unfold), men mine mest brugte er VSCO. Du betaler et lille beløb hver måned for at kunne bruge appen, men jeg synes klart at det er pengene værd. Selvom VSCO her en masse filtre du kan bruge, har jeg altid haft det bedst med at gøre det selv. Mine valg af effekter er rimelige primitive – jeg bruger de 5 første muligheder, og justere til jeg er tilfreds med billedet. Herefter beskærer jeg billedet med enten 1×1 eller 4×5. Nogle gange laver jeg også ‘borders’, hvilket bare er en hvid ramme.

Her er det færdige billede. Min redigering er ikke en fast rutine, da den skifter fra billede til billede – jeg redigere lidt på gefühlen. Andre apps jeg også bruger er Snug og Unfold.

 

Appen Unfold giver mine billeder “instagram” rammen, som alle bruger. Appen koster ikke nogert, men hvis du vil have adgang til FF1- pakken koster det 9kr. Snug koster omkring 7kr, men er klart pengene værd. Hver gang jeg vil poste noget på instagram, prøver jeg det altid af i Snug. Her kan jeg se mit instagram feed, så jeg kan omrokere og afprøve billeder af, inden jeg poster/sletter noget på intagram.

 


 

Selvom min redigering ikke er revolutionerende, så håber jeg stadig at I kunne bruge min gennemgang til noget. Smid en kommentar hvis i ligger inde med en super billederedigerings app!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My summer addiction - Tørklæder