Hop på trenden - Satin nederdele

Instagrams grimmeste fashion trend

Jeg er meget large når det kommer til skøre fashion trends – neonfarver og eytys sko er mit liv! Dog har en ny trend overtaget Instagram og denne gang bliver jeg nødt til at stå af. Kæmpehårbåndet har infiltreret blogger verden og jeg ved ikke, om jeg skal græde eller grine. Hårbånd har generelt aldrig været min ting og det bliver ikke bedre af at forstørre det. Måske jeg bare er helt væk og det her er det fedeste siden farven sort.

Der er selvfølgelig ingen tvivl og at pigebarnet ser piv godt ud, men jeg kunne godt være foruden pølsen øverst på hovedet. Lad mig høre hvad I tænker om denne trend. Smid en kommentar og så håber jeg, at vi læses ved.

Xoxo Julie

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hop på trenden - Satin nederdele