9 PERFEKTE OVERGANGS JAKKER

Hop på trenden – China town fashion

Nu er jeg tilbage med en ny fashion trend, som  I skal kende til. Jeg ved ærligt ikke hvad jeg skal kalde den – 00’er, kinesiske vibes eller noget andet i den dur. Det er en trend der, som mange andre for tiden, er et throwback til 00’erne. Ikke at jeg ved så meget om den tid, eftersom jeg brugte mine dage på at græde, skide og spise. Hvis det ikke var klart, så var jeg omkring 1 år da lavtaljede bukser og en alt for synlig g-streng havde deres storhedstid.

I dag skal det handle om en specifik style fra 00’erne – nemlig de mange kinesisk inspirerede items. Kjoler, bluser og kimonoer med print af drager og diverse kinesiske tegn gør nemlig et comeback. Nedenfor vil jeg linke til mine favoritter.

Køb blusen her

Køb bluse her*

Køb kjolen her

Køb en billigere version her

Hvad synes i om trenden? Er det noget i kunne finde på at gå i? Lad mig høre hvad I tænker i kommentaren og ellers læses vi ved!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 PERFEKTE OVERGANGS JAKKER