90’er trenden der har overtaget Instagram

3 Billige nytårs outfits

Nu det jul igen, og nu det jul igen og med julen kommer tøjkriiiisen! Hvert år ved juletid kan jeg ikke tænke på andet end brune kartofler og and. Det betyder også, at jeg altid glemmer at tænke på nytår – mere specifikt, hvordan jeg kan se møg lækker ud, når vi hopper ind i det nye år. I år er jeg kommet tøjkrisen i forkøbet, og har samlet 3 billede nytårs outfits. Jeg har valg 3 forskellige looks så alle (forhåbentlig) kan få noget inspiration!

 

Look #1

Link til Kjole

(link til billgere alternativ kjole fra HM) (link til billgere alternativ kjole fra Zara)

Link til hårspænde

Link til strømpebukser

Link til sko

Look #2

Link til nederdel 

Link til bluse

Link til ringe

Link til jakke

Link til sko

 

Look #3

Link til øreringe

Link til sko

Link til kjole

Link til taske

 

Jeg er stadig i debat med mig selv, om hvad jeg skal have på. Nogle ideer? Skriv dem gerne i kommentaren nedenunder. Ellers håber jeg, at du fik hjælp til nytårskrisen! Hvis du vil læse flere shoppeguides fra mig, så klik her.

xoxo Julie

2 kommentarer

 • Emilie

  Hvordan er det billigt når der er items til 700 og 1200 kroner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Marie

   Fokus af hvert outfit er på de billige items. Selvfølgelig er der dem der går lidt højere på pris skalen, men dem har jeg enten lavet et alternativ til, eller taget med som en ekstra ting 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90’er trenden der har overtaget Instagram