Mirakel produktet til dig med kort hår

Derfor er jeg ikke den samme længere

På det sidste har jeg fået mange kommentarer – både på Instagram og youtube – omkring, at jeg har ændret mig. Normalt går jeg ikke op i den slags kommentarer. Hvis du ikke kan lide mig, behøver du ikke følge med – jeg tvinger dig ihvertfald ikke. Men fordi så mange gamle følgere har stillet ligende spørgsmål, føler jeg, at det er på tide med min side af historien.

Når man har været på sociale medier i snart 6 år, er det umuligt ikke at ændre sig. Det gælder både den content man producerer, men også ens personlighed. Jeg er sikker på, at I ikke var den samme for 6 år siden. Verden er i konstant udvikling og ligeledes er vi! De nye indtryk, mennesker og oplevelser vi omringer os med, skubber en fremad. Hvis man spørger mig, er det en fantastisk ting – jeg var møg irriterende som 13 årig. Som teenager ved man sjældent hvem man er endnu. Det er den tid, hvor man skal udforske sig selv både som individ men også i kontekst med andre. Så kliché som det lyder, så er det de år man bruger på, at finde sig selv.

Efter gymnasiet blev jeg kastet ud i et helt nyt og uvant miljø. Det var ikke super nemt. Før have du en ide om hvor din plads var, hvem folk så dig som og hvad de forventede af dig. Nu står du over for en helt ny gruppe mennesker, der tvinger dig til at genoverveje hvem du er. Jeg var så heldig, at jeg mod slutningen af 3g begyndte, at føle mig tilpas i mig selv og den person jeg var. Det var ikke den samme person som da jeg startede 3 år før – i min optik var det en bedre! Da jeg så startede på mit sabbatår blev det også klart for mig, hvem jeg var udenfor gymnasiet. Som det ser ud nu, er jeg glad for den person jeg er blevet og den retning jeg har udviklet mig – men jeg er langt fra færdig.

Problemet med at være en offentlig person er, at du opbygger en følgerbase, der elsker dig for den du er, på det givende tidspunkt de trykker subscribe. Jeg kan sagtens forstå hvis folk bedre kunne lide den person jeg var for 3 år siden. Det er noget man må tage med sig – ikke alle vi have lyst til, at følge med om 1,2 eller 5 år. Men det betyder ikke, at man skal holde sig til ideen om hvem man var i 2016. Hvis jeg valgte, at holde illusionen om en “2016 version” af mig selv i live, ville jeg kede mig. Jeg ville ikke kunne udfolde mig kreativt eller give mig 100% til det jeg lavede. For jeg ville ikke lave det for mig selv, men andre.

Så min pointe er, ja jeg har ændret mig, men jeg ser det ikke som en dårlig ting. Jeg føler mig meget mere sikker på mig selv, end hende der sad på sit soveværelse for 3 år siden og lavede makeup tutorials. Alt jeg kan gøre nu er at sige tak for vores tid sammen, til dem der ikke vil følge med mere. I har været en kæmpe del af mit liv. Jeg kan sige velkommen til nye ansigter, der finder den jeg er nu underholdende og inspirerende. Og jeg kan sige velkommen tilbage til dem der har vokset med mig, og stadig har lyst til at følge med! Jeg vil aldrig undskylde for hvem jeg har været eller hvem jeg er blevet.

xoxo Julie

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirakel produktet til dig med kort hår