Hvem er jeg?

Paris i outfits

For lidt over en uge siden tog jeg en rigtig kærestetur til Paris, og jeg må ærlig indrømme, at jeg er faldet pladask for denne smukke by. Ikke nok med at der er fantastisk smukt hvor end du går hen, så ved franskmændene altså også bare hvordan man klæder sig! Jeg elsker, at få inspiration fra folk jeg møder på gaden, og her i Paris var det ingen undtagelse.

Graphic skirt

Blusen købte jeg for 1 euro i en vintage butik! Nederdelen er faktisk en jeg har haft hængende i skabet længe uden rigtig at kunne finde ud af, hvordan jeg skal style den. Du kan få den her og endda på udsalg. Mine sko kan fås her. Min halskæde er fra Celine.

 

Lady in white

Næste outfit er også et jeg har haft liggende længe uden rigtig at bruge det. Både blusen og bukserne er fra NA-KD. Mine sko er fra ZARA og fås her. Min taske er vintage og ringene er fra Maanesten.

Colourpop

Min nye ynglings farvekombination er helt klart repræsenteret i dette outfit. Blusen er fra Stine Goya. Bukserne er fra NA-KD. Solbrillerne er vintage Chanel – de er så mega 90’er og jeg elsker det!

 

Vintage Heaven

Paris har nogle af de fedeste vintage butikker og jeg må indrømme, at det var der jeg brugte en god sjat penge. Mine bukser er vintage men her kan du få nogle der ligner. Min taske er fra Mango. Og igen har jeg min 1 euro skjorte på og mine sko Monki.

 


 

Jeg håber du fik noget inspiration, og smid meget gerne en kommentar, hvis du har noget på hjertet!

xoxo Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?